Privacyverklaring

Grietje & Greet is de website van Nicole van Ballegooijen en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Grietje & Greet (hierna: “wij”)/ Contactpersoon: Nicole van Ballegooijen, Laagstraat 84 5121 ZH Rijen 06-53367133

Website: www.grietjeengreet.nl/ E-mailadres: info@grietjeengreet.nl   BTWnr.: NL001986810B54

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Wij verwerken persoonsgegevens van onze klanten en andere contactpersonen, zoals leveranciers. Wij doen dit om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en onze diensten uit te voeren.

Wij gaan zorgvuldig om met uw privacy, bewaren gegevens niet langer dan noodzakelijk en zullen uw gegevens alleen delen met derden indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze diensten (zoals het bezorgen van uw bestelling via DHL) en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.  Persoonsgegevens ingevoerd via onze website staan uiteraard ook op de server van mijnwebwinkel.nl opgeslagen.

We verwerken uw persoonsgegevens alleen wanneer u deze zelf aan ons verstrekt bij het plaatsen van een bestelling of informatie-aanvraag via grietjeengreet.nl, info@grietjeengreet.nl, social media of in onze fysieke winkel Zo leuk

De persoonsgegevens die wij, mits aan ons verstrekt, verwerken zijn: voor- en achternaam, geslacht, e-mailadres, straat en huisnummer, postcode en woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, bankrekeningnummer. Wanneer u een geboortekaartje aan ons verstrekt i.v.m. de beschildering op een koffertje, krijgt u het kaartje bij levering terug of wordt het in opdracht van u vernietigd. De gewenste gegevens worden op het koffertje overgenomen, het adres kan als afleveradres worden gebruikt, maar verder wordt er niets gedaan met de persoonsgegevens op het kaartje. Een foto van het koffertje kan gebruikt worden als voorbeeld bij onze marketing doeleinden, geef het even aan wanneer u dit niet wilt, dan zullen wij geen foto van uw bestelling maken. Van leveranciers verwerken wij: bedrijfsnaam, contactpersoon, e-mailadres, website, straat en huisnummer, postcode en woonplaats, telefoonnummer en bankrekeningnummer. Verder bewaren wij uiteraard visitekaartjes, offertes, pakbonnen en facturen in onze administratie.

Persoonsgegevens die in de winkel aan ons worden verstrekt i.v.m. een bestelling worden enkel handgeschreven genoteerd en niet digitaal verwerkt.

Wij hebben niet de intentie gegevens te gebruiken van klanten die jonger zijn dan 16 jaar.

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken:

Grietje & Greet verwerkt uw persoonsgegevens om de volgende doelen:

·         Het afhandelen van uw bestelling

·         Het afhandelen van uw betaling

·         U te kunnen bellen of e-mailen bij vragen of problemen met uw bestelling

·         Voor leveranciers geldt: om u te kunnen contacten i.v.m. levering van producten/ diensten

Hoe lang wij persoonsgegevens bewaren:

·         Wanneer u een bestelling heeft geplaatst via onze webshop, bewaren wij uw persoonsgegevens i.v.m. uw betaling de wettelijke 7 jaar. Uw gegevens gebruiken wij enkel om uw bestelling te verwerken, u ontvangt van ons bv. geen nieuwsbrieven.

·         Uw persoonsgegevens die wij handmatig in de winkel noteren, worden verwijderd binnen een maand nadat het doel waarvoor uw gegevens zijn verwerkt, is bereikt.

·         Gegevens van leveranciers bewaren wij zolang wij de intentie hebben zaken met uw bedrijf te (gaan) doen. Pakbonnen, facturen en betaalgegevens bewaren wij 7 jaar.

Cookies op de website:

Wij gebruiken alleen functionele cookies i.v.m. de werking van het platvorm, verder gebruiken wij geen analytische en tracking cookies op onze website.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast hebben zij het recht om de toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens door ons.

Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen:

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

De Autoriteit Persoonsgegevens:

Wanneer u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Nicole van Ballegooijen via info@grietjeengreet.nl of bel 06-53367133. Uiteraard heeft u het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons