Over

Grietje en Greet bestaat al een aantal jaren en heeft inmiddels al een leuke trouwe klantenkring opgebouwd. Veel klanten komen na hun bestelling vaak weer een bestelling plaatsen. De reacties die mensen krijgen bij het geven van zo'n origineel kraamkcadeau zijn erg leuk. Een "handbeschilderd" koffertje n.a.v. een geboorte kaartje is heel origineel en bijzonder. Het koffertje gaat jaren lang mee, je kan er mee spelen, spullen in opbergen of leuk in de kinderkamer zetten.

Voorheen lagen de koffertjes ook bij een kado winkel hier in Rijen, helaas is deze winkel gesloten en zijn de koffertjes op dit moment alleen online te verkrijgen. Wie weet dat er in de toekomst weer een mogelijkheid is om te koffertjes ook in een fysieke winkel te kopen.

De website Grietje en Greet heb ik, Nicole van Ballegooijen, in 2019 overgenomen en ben er met veel enthousiasme mee door gegaan.

Het beschilderen van de koffertjes of een houten kist is een fijn creatief proces en prettig om te doen. Het ene geboorte kaartje is ook meer uitdaging dan de andere en het resultaat is altijd weer mooi om te zien. En de positieve reacties van klanten terug krijgen is heel leuk. Ook is het mogelijk om alleen de naam van de baby op een koffertje of kist te laten beschilderen. Deze wordt afgewerkt met een mooie witte stippenrand.

Stoffen vlaggenlijnen zijn ook te bestellen bij Grietje en Greet. Er zijn meerdere stofjes, kleuren of patronen mogelijk. Veel is er op voorraad en soms is het nodig om stofjes bij te bestellen.

Je mag altijd contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken, via mail info@grietjeengreet.nl of via mobielnummer 06-53367133. Dan kunnen we samen kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Graag tot snel!

Lieve groet,

Nicole